Vanliga frågor

15744524506_bf60f3c7c8_b

Vilka betalningsmetoder finns?
Alla köp kan antingen betalas mot faktura via e-post eller genom swish (nr. 123 340 93 80). Vid användning av swish görs beställningen som vanligt, vi skickar betalningsunderlag men istället för att betala in pengarna på vårt plusgiro skickar du dem via swish. 

Hur lång är leveranstiden?
När vi har kontrollerat att alla artiklar i ordern finns i lager skickar vi paketet med post. Tiden för postförsändelser uppskattar vi till 2-5 arbetsdagar.

Får jag en bekräftelse på lagd order?
Ja. Efter lagd order skickar vi ett mejl.

Vad kostar frakten?
Vikten och storleken på försändelsen avgör, med undantag för gåvor och medlemskap som inte har någon fraktkostnad.

Jag vill skänka pengar till ZASP. Hur gör jag?
Sätt antingen in summan du vill skänka på vårt plusgiro 83 18 85-9 eller swisha till nr. 123 340 93 80. Märk insättningen med ”gåva” och ditt namn. För mer information, se Skänk en gåva på en vår hemsida.

Jag vill bli månadsgivare i ZASP. Hur gör jag?
Se Bli månadsgivare på vår hemsida. Kontakta Ann Englund på ann.englund@zasp.se om du har frågor.

Vad är ZASP och vad är det jag skänker pengar till?
På vår hemsida, www.zasp.se, finns information om föreningen, dess historia och vår verksamhet. Har du fler funderingar, kontakta gärna vår styrelse.

Hur stor del av min betalning går till projektet?
Vår styrelse jobbar ideellt och våra administrationskostnader ligger på fyra procent, vilket är mycket lågt. Pengar vi får in från shopen går oavkortat till projektet.

Behöver jag registrera ett användarkonto för att handla i shoppen?
Nej, det behövs inte. Vi rekommenderar dock att skapa ett konto i samband med utcheckningen för att kunna få en god överblick av aktuella och historiska ordrar.